Restaurants verspillen gigantische hoeveelheden voedsel. Alle restjes die overblijven worden meestal gewoon weggegooid, terwijl ze nog prima te eten zijn. Daar heeft een restaurant in India iets op bedacht. Toen de eigenares van een eetgelegenheid in Kochi zag hoe een dakloze vrouw uit een vuilnisbak zat te eten, besloot ze dat ze iets moest doen. Dus kwam Minu Pauline met een simpele maar briljante oplossing: al het voedsel dat in haar restaurant Pappadavada overblijft, stopt ze in een koelkast buiten het restaurant. Daar kunnen dakloze mensen zelf een hapje eten uithalen. De koelkast is 24 uur per dag en zeven dagen per week open en iedereen mag hem gebruiken. Regelmatig stoppen ook andere restauranteigenaren eten in de koelkast. Pauline zelf laat 75 tot 80 porties per dag achter. "Geld is van jou," vertelt ze . "Maar voedsel is van de samenleving. Dat is de boodschap die ik wil uitdragen."