30 procent van alle voedsel op de wereld gooien we weg. Vooral dit.

Economie
zaterdag, 15 oktober 2016 om 8:02
schermafbeelding 2016 10 15 om 080046
We kunnen 2 miljard (!) mensen voeden met wat we aan eten dagelijks weggooien in alle stadia van de productie. Soms gewoon vanwege het uiterlijk, zegt de . De top 7: 7. Melk en kaas, goed voor 17,1 procent van het afval 6 Vlees (21,5 %) 5 Bonen (22,1%) 4. Granen, brood, rijst (29,1%) 3. Vis (34,7%) 2. Fruit en groenten (45,7) 1. Aardappelen (46,2)    
7 milk yogurt and cheese 171
6 chicken beef and pork 215
schermafbeelding 2016 10 15 om 080046 584x431
4 cereal bread and rice 291
3 tuna salmon shrimp and other seafood 347
2 fruits and vegetables 457
1 potatoes beets radishes and carrots 462