ECONOMIE
SPORT
▼
SAMENLEVING
▼
MEDIA
▼
WETENSCHAP
▼
CULTUUR
▼
Bestaat voedsel met 'negatieve calorieën' echt?
Ziekte, Gezondheid, gezondheidszorg
door
Admin
vrijdag, 06 mei 2016 om 21:03
Er zijn dieetgoeroes die spreken over
voeding
met 'negatieve calorieën', waarbij je meer calorieën verbrandt terwijl je eet dan dat je calorieën opneemt. Als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan is het meestal niet waar. Of toch?
Vorig artikel
Sadiq Khan nieuwe burgemeester van Londen
Volgend artikel
8 horrorverhalen over scheiden
POPULAIR NIEUWS
Verlaag TV-stroomverbruik: 3 simpele tips
Zwanger via de ventilatieschacht: gevangenen worden ouders zonder elkaar ooit te zien
Duitsland en andere landen gaan Oekraïense defensie extra helpen
Rutte vroeg Schoof of hij premier wilde worden
Fluoridevrije tandpasta kost patiënte haar kroon: 'weigering tandarts is totale waanzin'
Dit zijn de meest gemaakte fouten bij een keukenrenovatie
Meer artikelen