ECONOMIE
SPORT
VOETBAL
SAMENLEVING
POLITIEK
OPINIE
MEDIA
BEROEMD
LIEFDE
WETENSCHAP
GEZOND
TECH
KLIMAAT
CULTUUR
BOEKEN
FILM
ARCHITECTUUR
Bestaat voedsel met 'negatieve calorieën' echt?
Ziekte, Gezondheid, gezondheidszorg
door
Admin
vrijdag, 06 mei 2016 om 21:03
Er zijn dieetgoeroes die spreken over
voeding
met 'negatieve calorieën', waarbij je meer calorieën verbrandt terwijl je eet dan dat je calorieën opneemt. Als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan is het meestal niet waar. Of toch?
Vorig artikel
Sadiq Khan nieuwe burgemeester van Londen
Volgend artikel
8 horrorverhalen over scheiden
POPULAIR NIEUWS
Personeel boos dat AVROTROS alleen oog heeft voor Joost Klein en niet voor zijn slachtoffer
Amerika heeft bijna geen geld meer, en het kan niemand iets schelen
Morgen moet de formatie klaar zijn. Is dat ook zo? En wordt het dan toch Plasterk?
6 simpele trucs om af te vallen (volgens de wetenschap)
Nieuw uitgebreid statement: EBU blijft bij beslissing om Joost Klein te diskwalificeren
Dit zijn nu de meest gevraagde bijbanen (en welke zijn het best betaald?)
Meer artikelen