ECONOMIE
SPORT
SAMENLEVING
MEDIA
WETENSCHAP
CULTUUR
Bestaat voedsel met 'negatieve calorieën' echt?
Ziekte, Gezondheid, gezondheidszorg
door
Admin
vrijdag, 06 mei 2016 om 21:03
Er zijn dieetgoeroes die spreken over
voeding
met 'negatieve calorieën', waarbij je meer calorieën verbrandt terwijl je eet dan dat je calorieën opneemt. Als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan is het meestal niet waar. Of toch?
Vorig artikel
Sadiq Khan nieuwe burgemeester van Londen
Volgend artikel
8 horrorverhalen over scheiden
POPULAIR NIEUWS
Waarom steeds meer vrouwen geen kinderen willen
Zo voorkom je dat de pomp afslaat bij het tanken
Deze fruitsoort zorgt ervoor dat je beter slaapt
Met deze simpele test meet je je biologische leeftijd
Nog meer noodweer in Spanje: overstromingen treffen nu kustplaats Tarragona, zie beelden
Door grote blunder van VVD-minister Dekker kon Jamels L een vrouw in de AH doodsteken
Meer artikelen