Oliebollen, van tevoren heb je er heel veel zin in, maar in de praktijk blijven er altijd een hoop over na de jaarwisseling. Gooi ze vooral niet weg, je kunt er nog allerlei lekkers van maken.
- Wentelteefjes
Snijd de oliebollen in repen van ongeveer een centimeter dik. Maak een mengsel van melk, ei, suiker en kaneel en leg de plakken erin. Bak ze daarna even aan beide zijden in de koekenpan. - Crackers
Maak opnieuw plakken van de oliebollen. Deze keer leg je ze in de oven. Die zet je op 150 graden en dan wacht je tot de oliebollen helemaal zijn uitgedroogd. En voilà... heerlijke crackers. - Croutons
Maak kleine blokjes van de oliebollen en bak ze in de pan met olie en zout. Erg lekker in een salade met geitenkaas en honing. - Invriezen
Wist je dat je oliebollen ook gewoon in de vriezer kunt stoppen? Ze smaken prima in de zomer met een bolletje ijs.